perjantai 26. marraskuuta 2010

Kylmät on yöt, kylmät on päivät



Siis niin aivan ihanaa, että on lunta. Meillä ollaan tervehdytty siinä määrin,että hetkeksi maltetaan jo äidin sylkystä poiskin tulla. Ulkona ollaan ihmetelty lunta ja minä olen pukenut ja riisunut ja pukenut..Meidän neiti on nukkunut koko elämänsä ajan päiväunet pihalla ja tämmöisten pakkasten tultua on ollut sitten jännittämistä, että paleleeko se kolme tuntia nukkuva pikkuihminen tuolla pihalla rattaissaan. Tällä hetkellä vielä kun on nuha ja yskä edelleen päällä, on se huolestuttanut kovasti. No nythän näihin pakkasiin on jo totuttu ;) Lampaantalja alle, kauheesti lämpimiä vaatteita, turkistöppöset jalkaan ja rukkaset käteen, sitten makuupussi ja villapeitto ja rattaiden jalkapussi..Hyvin on tarennut. Turkistöppöset löytyi marketin alelaarista ja ovat mahtavat. Rukkaset on kierrätyksestä. Äitiyspakkauksen makuupussin olen koristanut Marimekon kirahveilla.

Yöllä meillekin on hiipinyt kylmä sisään, eikä siinä mitään kun peiton alle kömpii, mutta meidän neiti ei peitosta pidä. Etsiskelin kaupoista lämpimämpiä pyjamia ja sitten hoksasinkin, että se pitää tehdä itse.
Tämä "saunatakki" on siis jo vanha tuttumme. Mutta se on  jäänyt niin vähälle käytölle, että kun tein kaveriksi pyjamahousut omalla kaavalla, niin kokonaisuus on ihan ok. Nyt voi aamulla nostaa lämpimän mytyn viereen:) Joustofrotee on Eurokankaasta ja tähtitrikoo kaikille tuttu, eiks juu. Joustofroteeseen en oikein ole ite syttynyt, jotenkin se on varsinkin tytölle jotenkin resunen materiaali. Kuitenkin monessa blogissa siitä on tehty ihania juttuja. No meille se kelpaa tästä lähin ainakin talviyöpeihin, se pitää muistaa. Eiköhän nautita talvesta, Tämä täti lähtee nyt lämmittämään glögiä ja täytyy kai sitä vähän suklaatakin ottaa. Vai ehkä tiraus punaviiniä glögiä täydentämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti