tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesä kuulumiset

No niin, uusi koti on löydetty ja sinne muutto on kuukauden päästä edessä. Huh,kuinka pian..meinaa ramppikuume iskeä, vaikka tätä muuttoa on nyt vatvottu jo vuosi ees taas.
Koti löytyi kuin ihmeen kaupalla, eikä vaatimuslistaa, joka oli piitkä, jouduttu leikkaamaan mistään. Lisää  säilytystilaa, mammalle työhuone ja se omapiha. Sitten vielä palvelut suht lähellä ja sitä luontoa. Kaikki löytyy, jopa pari järveäkin kävelymatkan päässä. En malta odottaa!  
Semmoista stressiä tämä asunnon etsiminen kyllä tuotti, ettäihan hetiei kyllä uuteen vaihdeta.
Juhlan kunniaksi piipahdettiinkin sitten Naantalin muumimaailmassa. Naantali on ihana, muumeilla tai ilman. Muumimaailmasta sain himon sisustaa, ois ainakin etsintälistalla sellainen puinen kerrossänky lapsoselle, jollainen muumimaailmassa oli. Yläsängylle pehmoeläimet ja sänkyyn saisi mukavan suojaisan pesän ja minä pääsisin valkkaamaan jotkut ihanat kangas verhot päätyihin ja jah jah.




Kesästä on nautittu muuten paljolti kotiympäristössä, kaikki ilo irti vielä näistä kulmista. Pitkästä aikaa pikku ompeluskin syntyi tuosta retrosta mansikkakankaasta. Se oli ilostuttava löytö Eurokankaan laarista ja sitä on vielä paljon, materiaali on collegen ja trikoon välimaastosta jotakin..Mietin pitäiskö siitä itsellekin tehdä jotain ja sitten voi olla että pala siitä liikenee arpajaisiinkin.Pian kerron vielä jotain uutta mitä kuuluu, mutta siihen asti nautitaanpas helteistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti