tiistai 8. helmikuuta 2011

Pieni romanttinen rasia ja ei niin romanttinen asia


Heippa, ettei blokkailu nyt ihan unohtuisi, niin pieni päivitys on paikallaan. Ihana eväsrasia tyttöselle tarttui mukaan kirpputorilta. Monikerroksinen ja haarukkakin mukana, vautsi.
Mutta muihin aiheisiin: Viimesyksynä päätin alkaa ihan pikkuisen opiskelemaan verkkokurssimuotoisesti, kerkeäähän tässä kotona ollessa. Kurssin myötä kuitenkin huomasin, että se olikin aika suuritöinen projekti  ja vaikeakin. Nyt se on kuitenkin kunnialla suoritettu loppuun ja  siitä lienee tulevaisuudessa riemua, kun töihin ryhdyn. Nyt haluan sitten vähän ansaittua joutenoloa. Sen ajan tehdä jotain, niin kuin vaikka leipoa tai silittää tai ommella oikein ajatuksella. Siksikin kai tämä blogihiljaisuus on meneillään. Kaikki on muutenkin hiukan sekavaa, kun olemme olleet aikeissa myydä asuntomme ja muuttaa kenties omakotitaloon, mutta..Tässä taannoin sitten välittäjän käyntiä varten siivottiin ja siirreltiin huonekaluja ja kevätaurinko puski läpi likaisista ikkunoista . Melkein jo näin puut vihreinä ja haistoin tuttujen kasvien tuoksun ja mietin kuinka me neiti B:n kanssa kuljettaisiin kohta näillä pihoilla ja nurmilla. Ou nou, paniikki tuli, haluammeko todella vaihtaa tämän kodin ja ympäristön, jotka ovat ihaniksi todetut, joissa ei ole mitään vikaa, uuteen ja tuntemattomaan. Tämmöinen oravanpyörä pärähti käyntiin. Puolivuotta olemme netissä roikkuneet katsomassa uutta kotia ja kaikkiko turhaa, kun ei me muutetakaan....vai muutetaanko? Tänään tuli myyntiin samanlainen talo samalta tieltä, kuin oli se joka laukaisi tämän talokuumeen. No katsotaan nyt, pidän teidät ajantasalla.
Ja sitten vielä viimeisenä, muttei vähäisimpinä Iinulta pikkuisen pilkkuja, näitä on hyvä lisäillä sitten vähän sinne sun tänne. "Kuvausrekvisiittana" (: D) ihana coton de tulear koiruutemme.

2 kommenttia:

  1. Meil katsellaan kans uutta kotia (lähempää oulua), vaan on se aika vaikeaa löytää vastaavan laista kun tämä meidän. toisaalta, olen tottunut muuttaja joten itse vaihto ei kirpaise, kunhan se sopiva löytyy (en ole ikinä asunut 2v kauempaa yhdes paikas). seuraavan pitäski olla sit sellainen mist saa tytöille pysyvän kodin, joten valitseminen on todella tarkkaa (ymmärrän siis ajatuksesi).
    Lisäksi mies aloitti tammikuussa kiinteistönvälittäjänä sitäki kautta sit lisäinnostusta :D
    nii ja ihania pilkkuja!! :)

    VastaaPoista
  2. Juu,pysyvää kotia mekin metsästetään. Asuinalue on meille tosi tärkeä,luonto ja hyvät liikenneyhteydet ja mielellään vielä meri tai järvi lähellä,niin ja päiväkoti ja koulu ja tuonne kun sen unelmatalon pistää, niin se maksaa jo liikaa.. En tiedä kun on niin vaikeaa mistään vaatimuksesta karsia ja rahat taas ei ihan yllä kaikkea toteuttamaan.

    VastaaPoista