torstai 8. heinäkuuta 2010

Vihreä virkistää!



 On pitänyt kiirettä. Heti helteiden tultua, meidän Neiti B lopetti päiväunet ja äidillä ei ollutkaan aikaa omiin puuhiinsa. Sitten "pankkiirin" loman alettua on koko arki mennyt ihan sekaisin. Tänään kotiuduttiin reilun viikon reissulta ja voi kyllä se koti on niin ihana, meidän koti! Oli se reissukin hyvä, mutta nyt tuntuu, että nyt se loma vasta alkaakin. Arjesta on päästy irti ja sukulaisissa saatu käytyä.


Koskaan en ole varmaan näin hyvin syönyt. Eikä kyllä siilikään, antoivat sille halloum-juustoa, mahtaako sen vatsa kestää.. On ajeltu pitkin Pohjanmaata. Syöty makiaa juustoa, kahlattu Hailuotoa, käyty navetassa, bongattu lintuja, ruokittu paikalliset siilit tosiaan..


 Vain yhden ompeluksen kerkesin itselleni kursia kasaan, ennen kun reissuun lähdettiin.



Tämä toppi on todella toimivaksi mielenvirkistäjäksi todettu. Kokeilu oli oikeastaan muruhuttu-blogin innoittamana tehty. Vyötäröompeleissa on siis kuminauha alalankana, myös olkaimissa kumilankarypytys toimii, niin toppi on helppo pukea. Kangas on Eurokankaasta, ja siis ihanaa kangasta! Topin kaava oma, tehdessä muotoutunut.

Tästä on hyvä jatkaa.

4 kommenttia:

  1. Toi toppi on tosi kiva!!!! Täytyis itsekin kokeilla kunhan joskus ehtisi...

    VastaaPoista
  2. On tosi nätti toi toppi! Niin kivan kesäinen:)

    VastaaPoista
  3. Hyvää lomaa teille!
    Sopii hyvin tuo kangas tuohon toppiin,. Aion myös kokeilla tuota kumilankaompelua.Millaista kuminauhaa kannattaisi ostaa?

    VastaaPoista
  4. Niin siis ihan Eurokankaan kuminauhaa, joka tarkoitettu alalangaksi, ei siellä tainnut olla kuin tuota yhtä.

    VastaaPoista