torstai 10. kesäkuuta 2010

Savanni nukahtaa..

 
Nyt on sitten opittu tekemään laskos. En oikein osannut tulkita kaavaa ja sain purkaa laskoskohdan useasti, että siitä olisi tullut kaulalta istuva. Moneen otteeseen tein liian pienen laskoksen. Tuli tehtyä äidille ja tyttärelle hellevaatteet siis samasta kuosista..mutta pakkohan molempien oli saada jotain tuosta norsukankaasta. Onhan se retroa, mutta jotenkin väreistä huokuu myös afrikka. Kaava on yllättäen Ottobre 3/10 savannitunika. Kangas vanhaa pussilakanaa ja alempi kangas on Eurokankaan paitakangasta. Pidensin tätä hivenen,mutta kyllä konttaus silti onnistuu, kun kävelyä meillä vasta harjoitellaan. Nappilistan tilalta laitoin muovinepparit taakse. Yksityiskohtia karsin myös pois.


 Tykkään kyllä tästä, malli sopisi kyllä paremmin jo kävelevälle,..joten sitä odotellessa.

5 kommenttia:

  1. Aivan hurmaava!!!! Se on tosi että mekot pääsevät kunnolla oikeuksiinsa kun ruvetaan kävelemään ;)

    VastaaPoista
  2. Suloinen mekko, ihana toi kangas!! Tekis itekin mieli noita mekkoja ommella, onneks on kummityttö:)

    VastaaPoista
  3. Heippa vielä:) Miten saat noi kuvat blogeista tohon sivulle, ite en oo onnistunu siinä... Kiitti avusta jo etukäteen:)

    VastaaPoista
  4. siellä oikealla sivupalkissa alin kohta ja siitä valitset MUOKKAA ja pääset kohtaan:määritä blogilista, niin sen alta voit valita mitä haluat näytettävän esim pikkukuva blogista ja missä järjestyksessä blogit näytetään jne.
    Huh, olipas hankalaa selittää kun ei termit ole hallussa;)

    VastaaPoista
  5. Kiitos:) Sain lisättyä jo ekan blogin sinne, samoin täällä on nää termyt ym. hieman hukassa vielä...

    VastaaPoista