tiistai 11. toukokuuta 2010

Nyt maistuu makealta

Kevät on antanut itseään odotella, joten minäkin ehdin tehdä kevääseen takin..tai kaksi. Annoin "pankkiirille" sanavaltaa sen verran, että hän sai valita muutamasta kaapista löytyvästä kankaasta takkikankaan. Itse olin ajatellut käyttää tätä lähinnä tehostekankaana...
Muffinssikangas on Eurokankaan  ihanuus ja vuorikankaaksi kiireessä päätin laittaa vaaleanpunavalkoruudullista trikoota, sekin Eurokankaasta. Mallia otin vähän vetoketjullisesta collegehupparista. Halusin kuitenkin tehdä vuorillisen, niin että hihansuut on käännettävissä. Lopputuloksesta tulikin takki, joka on kokonaan käännettävissä. Vuorikangas on kuitenkin sen verran ohutta, että muffinssit kuultavat käännettäessä läpi. Oli aikamoista tiedettä tehdä tuommoinen ilman ohjetta. Viimeisenä ompelin alaresorin, alakautta vedin koko takin ulos ja ompelin hihojen ja kylkien saumat, että sisäosasta tuli siisti.
Toteutus oli loppujen lopuksi helppo, vaikkakin miettiä piti. Toimivuutta päästään varmaan loppuviikolla kokeilemaan. Edessä on muovinepparit, niillä myös huppu on kiinnitetty.

Tässä sitten vielä lumoavan pehmeä velourversio takista.Tämä saa jäädä ilman resoreita ja huppua. Kangas on kestovaippakaupasta ja vuori on minun vanhoista t-paidoista koottu. Voisi muuten sanoa,että kaava on oma, niin paljon tuli muutoksia tehtyä.

3 kommenttia:

  1. Voi miten hieno muffinssi huppari!mukavan makea!voi että, milloin eurokankaassa on ollut tuota muffinssi kangasta?minulta jäänyt kokonaan huomaamatta...ehkä eri paikkakunnilla on erilaiset valikoimat...Iloa!

    VastaaPoista
  2. Ostin kangasta vuosi sitten puolimetriä tehdäkseni siitä jotain joskus. Silloin vasta ompeluvillitykseni oli käynnistymässä. käyttöä keksisin jos sitä vielä olisi saatavilla. Minulta jäi vain tilkkuja..

    VastaaPoista
  3. Suloisia takkeja:) Varsinkin tuo muffinssi, siis mielettömän ihana kangas!

    VastaaPoista