lauantai 11. syyskuuta 2010

Lempiväri

Täällä matot on haettu lattiaan ja padat porisevat jo satunnaisesti syksyisiä herkkuja. Kotona ollaan paljon. Pienet hetket sen tekee..Eilen sen teki muun muassa tilkkanen viiniä kera etanoiden.
Olemme huomanneet jo kuukausia sitten, kuinka neiti B valitsee palikoista ja muista leluista käteensä aina vihreän. Lieneekö se väri jotenkin muita mukavampi.Jotain vihreää siis piti saada. Muutenkin kierros Polarn O. Pyretissä, hullaannutti haluamaan jatkossa kirkkaita värejä lapsen ylle.
Kangasvarastoissani on jonkin aikaa pyörinyt pätkä tähtitrikoota Metsolasta ja joustofrotee tarttui matkaan Eurokankaasta.Värit eivät samaa tummuusastetta ole, mutta sävy on sama. Kietaisupaidan malli on Tamineet tenaville kirjasta. Tästä tuli tälläinen nopeasti puettava "saunatakki". Mietin sammakkoaplikaatiota eteen, mutta annoin nyt olla vielä noin.
Nyt kirpputorikirjan pariin..

1 kommentti:

  1. Kiva paita! Meillä myös 3 v. tytöllä on vihreä kausi menossa. Muroja voi syödä vain vihreästä kupista, jos saa kaupassa valita muumitikkarin, valitsee vihreän, vihreä hammasharja jne... =)

    VastaaPoista