torstai 21. huhtikuuta 2011

T-paita-aika

Minustahan on tullut vallan nopea ompelija; taas päikkäreiden aikana valmistui uusi vaate ja vielä riisipuuro ja pannukakkukin. Taitaa mennä tämä täti pikkuisen kierroksilla. On ollut niin stressaava viikonloppu takana ja vastaukset useisiin kysymyksiin on nyt saatu ja nyt voi huoahtaa.



Eli tuotokseen; Vihdoin tuntuu että bodyjen käytön voi lopettaa. Joten voi alkaa tekemään niitä t-paitoja! Mallia otin Ottobren Hau hau-bodysta. Resorit on vähän vinksallaan, mutta kelpaa. Mietin tovin, että näyttääkö tämä nyt pojan paidalta, mutta väreihin on hyvä yhdistää punaista tai farkut -ei ole ainakaan liian hempeää tällä kertaa. Kaulus lörpöttää vähän, mutta paita on muutenkin reilu, 92 on koko ja meidän tyttö ehkä 85cm korkeintaan. Hyvää harjotusta, tämmöisiä voi tehdä lisää.
Nyt lapsukaiselle nousi kuume, joten pääsiäinen menee meillä ihan uusiksi..Katsotaan nyt, kai tähän kuitenkin jotain pääsiäisrientoja mahtuu. Suunnitelmissa ainakin pajunoksien koristelua, lammasruokaa ja munien maalausta. Ja kaikille pääsiäismunia tietysti. Hyvää pääsiäistä kaikille.

1 kommentti:

  1. Hauska paita, ei minusta yhtään liian poikamainen :) Paranemisia pikkuiselle potilaalle!

    VastaaPoista