sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Mansikkamassut, mansikkanassut



Halusin tehdä tyttärelle ihan rehellisen collegepaidan, semmoista ei meiltä löydy ollenkaan. Kaavoja katsellessa päädyin hupulliseen versioon sen tekemisen vaivattomuuden vuoksi. Jotenkin olen kokenut ilman saumuria joustavat  resorikaulukset liian haastaviksi, joten jotenkin erilainen kaulus oli löydettävä. Mietin kiejekuorikaulusta ja nappilistaakin, mutta ranglan-huppari vei voiton. Kaava oli helppo ommella ja toteutus kesti tosiaan siksakkia surruttelemalla vain yhdet päikkärit, Jei!
Aplikoinnit alkaa meillä olemaan kenties pian suosiossa kun tyttönen tunnistaa ja osaa jo sanoakin eri eläimet, herkut ja muut elämän tärkeät asia ääneen. Resorin värin määrittää tällä kertaa tuo mansikka, mutta myös Eurokankaan suppealla valikoimalla oli toden totta asian kanssa tekemistä. Collegekangas vai mitä tämä ihanan pehmeä materiaali nyt onkaan on joskus Eurokankaasta kotiin kulkeutunut. Innostuin kyllä näiden joustavien matskujen ompelusta, vaikka vähän olen niitä vierastanut salaa.

4 kommenttia:

  1. Mä muistan ku itse ompelin ensimmäiset joustavast kankaasta vaatteet, oli paljon helpompaa kuin oli kuvitellut, joskin on niit takapakkejaki tullu :D
    Todella ihanaisen hupparin teit!!!!

    VastaaPoista
  2. Hieno huppari! Taidan olla ekalla vierailulla ja kylläpäs täällä onkin kaunista.

    VastaaPoista