maanantai 30. elokuuta 2010

Sateenkaaren tällä puolen on pilviä..

Tämä kuosi on kaikille varmasti tuttu ja itsekin olen sitä kangaslaatikossa hautonut sen verran pitkään, että luulin jo että kyllästyttää. Meinasin päällystää sillä ensin yhden pikkupallin, mutta päätyipä se sitten kuitenkin Ottobren hiippa fleecetakiksi. Tai ainakin melkein..
Velourkangas on Metsolasta ja kanttinauha Eurokankaasta, nepparit jälleen kerran kestovaippakaupasta.


Tästä tuli ihan kiva, vaikka malli onkin hiukka takkimaisempi kuin kuvittelin, ihan sisäkäyttöön tämä meille tehtiin. Nyt kuitenkin alkoi tuntua, että toppaliivi tästä vaan puuttuu ja eiköhän se ulkokäyttökin passaa.
Mutkia ei matkalla sinänsä tullut, mutta meni vaan äidillä palat sekaisin ja vähän väärinpäinkin.


Eli miehustan palat ajatuksissani surautin väärinpäin ja ihmettelinkin kun ei oikein menneet kohdilleen. Mutta mikä huvittavinta etukappaleetkin sotkeutuivat huppukappaleiden kanssa.

Hihoja ommellessa ajattelin että miten olen näin huolimattomasti leikannut kaavat, kun ei hihalle meinaa paikkaa löytyä. Huppua ommellessa alkoi homma hahmottua:) Sieltähän ne hihojen paikat löytyivätkin..Jouduin pikkasen oikasemaan hupun reunaa, mutta muuten palat loksahteli paikoilleen. Voisi melkein kaavaa omaksi sanoa, kun niin päin seiniä hupparin kokosin. Ihan passeli näinkin koottuna.

5 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää vaikka ompelussa menikin hiukan metsään :)
    Itse pidän kaavat kankaissa kiinni aina ompeluun saakka juurikin siitä syystä ettei kävisi noin. On nimittäin muutaman kerran tullut ommeltua miten sattuu :D

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää, vaikka onkin vähän "omalla tyylillä" koottu. Nuo pilvikankaat (varsinkin velourit) on niin ihania!

    VastaaPoista
  3. Mie en ymmärtänyt mitään tuosta väärin teosta :D, voinee johtua tästä aikaisesta aamusta ;)
    Mut pääasiahan on että hieno tuli :)

    VastaaPoista
  4. Tosi nätti huppari:) Kerran jos toisenkin on mullekin sattunut samanlaisia virheitä. Sitten joka kerta purkaessa vannon, että tästä lähtien katon tarkemmin...:D

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana huppari! On tuo pilvikangas vaan niin herkullista!

    VastaaPoista