tiistai 1. kesäkuuta 2010

Etana etana näytä sarves..

Sadepäiviä tuli vietettyä antaumuksella.  Käytiin linturetkellä ja 43. lintu tuli tälle vuodelle bongattua. Kerättiin nokkosia ja ihmeteltiin etanoita. Ja sitten tietysti paistettiin niitä nokkoslettuja. Leivoin melkein joka päivä, kun ajattelin, etttei sitten kuumalla taas voi uunia käyttää. Joten kiirettä on pitänyt.    
Kerkesin vähän kuitenkin täydentää Neiti B:n ulkoilutamineita..
Tein housut yhdellä Ottobren kaavalla, mutta ne olisivat melkein mahtuneet minullekin, joten kavensin ja muokkasin niitä.Leikkasin lahkeetkin poikki ja jatkoin toisilla paloilla..ihan käyttökelpoiset niistä onneksi tuli. Kuvasta ei suurta käsitystä housuista saa, mutta ei niissä mitään erityistä olekaan. Vakosametti on Eurokankaasta.Väri raikastaa kivasti takkiakin. Vakosametti ei vaan taida olla mikään paras materiaali konttausikäiselle,..kivasti kerää pölyä sisällä. Taitaa mamma saada ahertaa vielä jotkut toisetkin  "ulkohousut".
                                                                                                                                                                  
Hattu on tassunjälkiä-blogin innoittamana tehty, sieltä myös kaava on saatu. Päällä on pehmeä Eurokankaan velour ja sisällä sama ruudullinen vuorikangas kuin takissa. Resorin ompelu ilman kaksoisneulaa peruskoneella oli hieman  konstikasta.Malli on kyllä niin ihana että!


Nyt olisi taas pieni loppukevennys vuorossa. Perheeseemme tuli viime viikolla auto ja sillä piti viikonloppuna vähän ajella. Tämmöistä ystävyyttä muun muassa näimme.
 

4 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle. Tosi kauniita kuvia sinulla otat! Ja kylläpäs tulikin hyvä fiilis siitä nappitädistä :) Tuollaisia ihmisiäkin siis vielä on.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivasti sopii noi housut tohon takkiin:)

    VastaaPoista
  3. Kivoja ompeluksia suula täällä ja ihana pieni neitikin;)

    VastaaPoista
  4. Ompas herkku takki! Hyvin sopivat housut siihen :)

    Ihana nappitäti ♥

    VastaaPoista