perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kevättä ilmassa

 Olemme vallan keväästä riehaantuneita. No nyt alkuun myytiin oma koti pois, ja etsitään hullun lailla uutta. Juu juu, eihän näin pitänyt mennä, mutta taidamme olla aikamoisia tuuliviirejä koko sakki. Ihan kauheasti ei kotona olla sitten oltukaan ja omat rentouttavat näpertelyt ovat rästissä. Ideoita sinkoilee kyllä jos jonkinmoisista jutuista. Pistin nyt blogin ilmeen ajantasalle, eli pikkuisen kaoottinen ilme. Tässä muutama rauhallisempi otos lähipäiviltä.



Kesässä (Se kai tämä nyt on..) parasta on se, että voi joka päivä mennä retkelle tai vähintäänkin nauttia välipalan tai päivällisen parvekkeella. Ja sitä on tehtykin. Ja lapsukainen on päässyt jo kahlailemaan jokeen, järveen ja mereen. Eli jotain hyötyä näistä asuntonäytöissä juoksuistakin siis on, että tulee käytyä vähän jokapaikassa.



Sitten t-paita puolella on yhä vajetta ja teinkin kirjekuoripaidan, ilman kuvaa. Kuvaa kuitenkin kovasti lapsi kaipaili, joten käytännössä katsoen pilasin paidan tuhraamalla siihen tuommoisen tipusen, takkusi takkusi ja purkaminen aiheutti reiän, no kyllä tämä käyttöön kotioloissa joutaa. Mutta aika pahannäköinen lopputulos:) Harjoitus tekee mestarin ja näiden takkuilujen syyksi epäilen lirukkia paitamatskua. Nyt kiiruhdan keittiöön. Jotakin herkkua on viikonlopun kunniaksi tehtävä.

1 kommentti: