tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesä kuulumiset

No niin, uusi koti on löydetty ja sinne muutto on kuukauden päästä edessä. Huh,kuinka pian..meinaa ramppikuume iskeä, vaikka tätä muuttoa on nyt vatvottu jo vuosi ees taas.
Koti löytyi kuin ihmeen kaupalla, eikä vaatimuslistaa, joka oli piitkä, jouduttu leikkaamaan mistään. Lisää  säilytystilaa, mammalle työhuone ja se omapiha. Sitten vielä palvelut suht lähellä ja sitä luontoa. Kaikki löytyy, jopa pari järveäkin kävelymatkan päässä. En malta odottaa!  
Semmoista stressiä tämä asunnon etsiminen kyllä tuotti, ettäihan hetiei kyllä uuteen vaihdeta.
Juhlan kunniaksi piipahdettiinkin sitten Naantalin muumimaailmassa. Naantali on ihana, muumeilla tai ilman. Muumimaailmasta sain himon sisustaa, ois ainakin etsintälistalla sellainen puinen kerrossänky lapsoselle, jollainen muumimaailmassa oli. Yläsängylle pehmoeläimet ja sänkyyn saisi mukavan suojaisan pesän ja minä pääsisin valkkaamaan jotkut ihanat kangas verhot päätyihin ja jah jah.




Kesästä on nautittu muuten paljolti kotiympäristössä, kaikki ilo irti vielä näistä kulmista. Pitkästä aikaa pikku ompeluskin syntyi tuosta retrosta mansikkakankaasta. Se oli ilostuttava löytö Eurokankaan laarista ja sitä on vielä paljon, materiaali on collegen ja trikoon välimaastosta jotakin..Mietin pitäiskö siitä itsellekin tehdä jotain ja sitten voi olla että pala siitä liikenee arpajaisiinkin.Pian kerron vielä jotain uutta mitä kuuluu, mutta siihen asti nautitaanpas helteistä. 

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Tämmöisethän meiltä puuttui


Aivan ihanan shortsiasun löysin 50 sentillä katukirpputorilta. Tämmöiset ois kiva tehdä kanssa itse, mutta nyt ei tartte kun jo nämä meillä on. Nämä on ihanan touhukkaat ja ankkamaisen pyylevät ;) Hellettä on pitänyt ja meidän parveke on ihan pätsi. Äitiltä hiki virtaa kun lapsi silti haluaa nauttia välipalan siellä, mutta kyllä hätä konstit keksii..onneksi betonilattia on kylmä.

Ja hei, jokainen kommentti  on tosiaan iso ilo! Arvontakin on tulossa koska joitakin kankaita on taas liikaa. Perästä kuuluu..

torstai 9. kesäkuuta 2011

Välihuomautus

pesänrakennus vietti on herännyt ja myös meillä tulee asunnon valinnan kanssa kiire

utuiset fiilikset, tänään haluaa jotain ja huomenna ihan jotain muuta

mutta sinä olet aamuni valo, sinä päiväni kirkkaaksi teet, oma tytär, oma kulta ja vielä kesäkin kun on..

ja kukat

ja vähän hankintoja....

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kevättä ilmassa

 Olemme vallan keväästä riehaantuneita. No nyt alkuun myytiin oma koti pois, ja etsitään hullun lailla uutta. Juu juu, eihän näin pitänyt mennä, mutta taidamme olla aikamoisia tuuliviirejä koko sakki. Ihan kauheasti ei kotona olla sitten oltukaan ja omat rentouttavat näpertelyt ovat rästissä. Ideoita sinkoilee kyllä jos jonkinmoisista jutuista. Pistin nyt blogin ilmeen ajantasalle, eli pikkuisen kaoottinen ilme. Tässä muutama rauhallisempi otos lähipäiviltä.



Kesässä (Se kai tämä nyt on..) parasta on se, että voi joka päivä mennä retkelle tai vähintäänkin nauttia välipalan tai päivällisen parvekkeella. Ja sitä on tehtykin. Ja lapsukainen on päässyt jo kahlailemaan jokeen, järveen ja mereen. Eli jotain hyötyä näistä asuntonäytöissä juoksuistakin siis on, että tulee käytyä vähän jokapaikassa.



Sitten t-paita puolella on yhä vajetta ja teinkin kirjekuoripaidan, ilman kuvaa. Kuvaa kuitenkin kovasti lapsi kaipaili, joten käytännössä katsoen pilasin paidan tuhraamalla siihen tuommoisen tipusen, takkusi takkusi ja purkaminen aiheutti reiän, no kyllä tämä käyttöön kotioloissa joutaa. Mutta aika pahannäköinen lopputulos:) Harjoitus tekee mestarin ja näiden takkuilujen syyksi epäilen lirukkia paitamatskua. Nyt kiiruhdan keittiöön. Jotakin herkkua on viikonlopun kunniaksi tehtävä.